Resideren in Optima Forma

Residence OpduinNoordwijk krijgt er met Residence Opduin de ultieme woonbeleving bij. Aan de Rembrandtweg 10-12 in villawijk De Zuid realiseert de Noorlander Groep een elegant appartementencomplex. In een weldadige, groenrijke omgeving op directe loopafstand van zee, strand en uitgestrekte duingebieden. Een unieke locatie waar een aangename landelijke rust heerst en die een hoge mate van privacy kent. Een plek die vraagt om gedurfde kleinschaligheid, kleinschaligheid met allure. Dit vertaalt zich in een appartementencomplex dat oogt als twee vrijstaande villa’s. Twee luxueuze woongebouwen verbonden via een volledig glazen entreegebouw.

 

Ruimte en comfort

Binnen Residence Opduin heeft u alle voorzieningen en comfort binnen handbereik. De architectuur van de gebouwen is groots, de uitstraling licht, open en eigentijds klassiek, de materialisatie subliem. Hier wordt een exclusieve woonoase gecreëerd waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Tel daar de hoge mate van privacy en veiligheid, de hypermoderne technische voorzieningen en de ongekende service bij op, en een woonbeleving van de allerhoogste klasse is het eindresultaat.

Exclusieve parkeerlobby

De inpandige parkeervoorziening van Residence Opduin op niveau -1 is uitnodigend als een luxe lounge. Bij binnenkomst ontstaat onmiddellijk een gevoel van aangenaam en veilig thuiskomen. De aankleding is exclusief en warm. Dankzij de fraaie afwerking van de wanden, stijlvolle wandlampen en indirecte verlichting. Het gevoel van veiligheid wordt nog eens versterkt door de state-of-the-art bewaking. En door het feit dat de lift u vanuit de comfortabel ingerichte lobby van glas, rechtstreeks naar uw eigen villa appartement voert. Elke woning beschikt over drie uiterst brede parkeervakken en een royale berging.

Ervaar het leven in uw eigen woonoase

Zittend op uw riante terras in Residence Opduin, uw eigen woonoase in de nabijheid van strand, zee en duinen, geniet u van de stilte van de invallende avond. Het gouden zonlicht, de zilte zeelucht die zich mengt met de geur van de bloeiende bollenvelden in het achterland. U voelt de warmte van de ondergaande zon nog op uw gezicht. U ziet de indrukwekkende Hollandse lucht veranderen in een kleurenpalet bestaande uit alle schakeringen oranje, geel en rood. In een schitterend schouwspel. U realiseert zich dat u dit voortaan iedere dag kunt ervaren. Wonen in Residence Opduin prikkelt de zintuigen op alle manieren.

Nieuw elan met historie

Op de plek van uw exclusieve woonresidentie waren voorheen twee historische panden uit het begin van de twintigste eeuw gesitueerd, te weten Pension Midduyne en Hotel Opduin. Hier verbleven gasten van alle pluimage. Beide gebouwen zijn in het jaar 2000 eigendom van de Noorlander Groep geworden. Vanaf die tijd werden er stagiairs en medewerkers van Grand Hotel Huis ter Duin geherbergd, die in het hotelvak werden opgeleid. Met Residence Opduin zal op een moderne wijze excellent gastheerschap worden voortgezet.
Voorzijde oost
Voorzijde west
Achterzijde overdag
Achterzijde avond