Optimaal comfort

Residence OpduinMet het in alle opzichten zeer exclusieve Residence Opduin richten wij ons op mensen die maximale luxe en het wonen in grote villa’s gewend zijn. Mensen die belang hechten aan privacy, veel ruimte, het wonen met gelijkgestemden en die qua comfort niet willen inboeten. Echtparen, alleenstaanden, ouderen en gezinnen met kinderen kunnen in dit bijzondere wooncomplex een heerlijk thuis vinden.

 

Comfortabel en Veilig thuis komen

De riante inpandige parkeervoorziening van Residence Opduin op niveau -1 is ongeëvenaard. Veilig, comfortabel en uitnodigend als een luxe hotellounge. Bij binnenkomst ontstaat onmiddellijk een gevoel van aangenaam en veilig thuiskomen. In de stallingsgarage beschikt elke woning over drie uiterst brede parkeervakken en een ruime berging.

Een heerlijke duintuin

Uw nieuwe woonresidentie is omgeven door een weelderige tuin die volledig in harmonie is met het omringende oude duinlandschap.
Het grootste deel van de bij Residence Opduin behorende tuin, ongeveer 1.500 m², is bestemd voor gemeenschappelijk gebruik en is gemakkelijk toegankelijk voor alle bewoners. Voor privé gebruik beschikken de woningen op de begane grond over ruime terrassen en een grote tuin voor privé gebruik. De grootte van de tuin voor privé gebruik is voor de woning in Midduyne ongeveer 400 m² en voor de woning in Opduin ongeveer 500 m².

Domotica

Uw woning is middels het domoticasysteem op uiterst eenvoudige wijze te bedienen, waar u zich ook bevindt. Bijvoorbeeld via het vaste touchscreen aan de wand of uw smartphone of tablet.
Aan uw domoticasysteem zijn standaard de klimaatcontrole van uw woning, de zonwering, de beveiligingsinstallaties, de intercom en de toegangscontrole gekoppeld. Met alle oplossingen op domoticagebied bent u in staat om van uw woonhuis uw droomhuis te maken.

State-of-the-art security

Een woonbeleving van ongekende klasse, dat wordt tevens bepaald door stare-of-the-art beveiligingsaspecten. Zo beschikt Residence Opduin over een geavanceerd toegangscontrolesysteem, brandalarmering, camera’s, speedgate en een eigen noodstroomvoorziening en iedere woning over een eigen inbraakcentrale. Veiligheid en comfort van het allerhoogste niveau.


Duurzame installaties

De technische installaties zijn bij Residence Opduin eveneens uniek te noemen. Met onder meer vloerverwarming en –koeling, energieuitwisseling, ventilatie met 100 procent verse buitenlucht, het ultieme warmwatersysteem, perfecte isolatie en zonnepanelen is het gebouw volledig op de toekomst voorbereid. Deze uitermate geavanceerde duurzame installaties zorgen voor energiebesparing én maximaal comfort.
Duurzame installaties
auto
parking
tuin
relax
comfort